- ИЗАБЕРИТЕ МУДРО -

ВИНЧАНИЦА

КУЋА СА ОГЊИШТЕМ

ПРЕМИЈУМ

КВАЛИТЕТ

статички МОЋНА И СТАБИЛНА, термички изванреднА, енергетски независнА, еколошки савршенА, ПРОСТРАНА И КОМФОРНА.

ЗДРАВА КУЋА

КУЋА ПРЕМИЈУМ КВАЛИТЕТА

СВЕ КОМПОНЕНТЕ И ЕЛЕМЕНТИ ВИНЧАНИЦЕ СУ ВРХУНСКОГ КВАЛИТЕТА

ЛАМЕЛИРАНА констукција

 СТУБОВИ И ГРЕДЕ СУ ОД ЛАМЕЛИРАНОГ  ДРВЕТА ДИМЕНЗИЈА 20 х 20 Cm. ЛАМЕЛИРАНО ДРВО, ЈЕДНОСТАВНО РЕЧЕНО, ЈЕСТЕ ВИШЕСЛОЈНО ДРВО СПОЈЕНО ОД ПАЖЉИВО ОДАБРАНИХ КОМАДА. ЛАМИНИРАЊЕ ОМОГУЋАВА КОНСТРУКЦИЈИ ДА И КРОЗ 1000 ГОДИНА ОСТАНЕ НА ПОЧЕТНИМ ПОЗИЦИЈАМА. НЕМА МОГУЋНОСТ КРИВЉЕЊА И УВИЈАЊА, А САМЕ ДИМЕНЗИЈЕ 20 х 20 Cm ГАРАНТУЈУ МАКСИМАЛНУ НОСИВОСТ И СТАБИЛНОСТ.

ПОДНО ГРЕЈАЊЕ/ХЛАЂЕЊЕ

 ,,REHAU'' НЕМАЧКИ СИСТЕМ ПОДНОГ ГРЕЈАЊА ХЛАЂЕЊА У КОМБИНАЦИЈИ СА ЈАПАНСКОМ ТОПЛОТНОМ ПУМПОМ ,,DAIKIN ALTHERMA'' ЈАЧИНЕ 11KW ОБЕЗБЕЂУЈЕ МАКСИМАЛНУ УДОБНОСТ И АУТОНОМИЈУ ЖИВЉЕЊА. СИГУРНОСТ И ПОУЗДАНОСТ СУ ПРИОРИТЕТИ ОВИХ КОМПАНИЈА. ЗАБОРАВИТЕ НА ОГРЕВНО ДРВО, ПЕЛЕТ, ГАС И СЛ. КОМБИНАЦИЈОМ ТОПЛОТНЕ ПУМПЕ И ПОДНОГ ГРЕЈАЊА ДОБИЈАТЕ ГРЕЈАЊЕ И ХЛАЂЕЊЕ НЕЗАВИСНО ОД СИСТЕМА.

ПРОЗОРИ ПОЛАР КЛАСЕ

ПРОЗОРИ ПОЛАР КЛАСЕ ДЕБЉИНЕ ПРОФИЛА 120mm У КОМБИНАЦИЈИ: ЛАМЕЛИРАНИ СИБИРСКИ БОР УНУТРА И АЛУМИНИЈУМ СПОЉА, СА ТРОСЛОЈНИМ НИСКОЕМИСИОНИМ СТАКЛОМ ПУЊЕНИМ АРГОНОМ У ТЕРМОПАН ПАКЕТУ СА СИГУРНОСНИМ  МУЛТИЛОК ОКОВИМА КОМПАНИЈЕ ,,MACO'' ДАЈУ БУКВАЛНО ВЕЧНОСТ У ТРАЈАЊУ СА СТОПРОЦЕНТНИМ ДИХТОВАЊЕМ И ЕКСПОАТАЦИЈОМ У ЕКСТРЕМНИМ УСЛОВИМА. ПРОЗОРИ ПРЕМИЈУМ КЛАСЕ.

ТЕРМИКА/КАМЕНА ВУНА 120mm

ТЕРМОИЗОЛАЦИЈА ОД КАМЕНЕ ВУНЕ ДЕБЉИНЕ 12 Cm ОМОГУЋАВА ДА ВИНЧАНИЦА МОЖЕ БИТИ ИНСТАЛИРАНА У НАЈВЕЋИМ ДУБИНАМА  СИБИРА ИЛИ САХАРЕ. ТЕРМИКА СЕ ИНСТАЛИРА И У ЗИДОВЕ И У КРОВ. ТИМЕ ДОБИЈАМО ПОДПУНУ ТЕРМИЧКУ ОКЛОПЉЕНОСТ КУЋЕ. КАМЕНА ВУНА ЈЕ ПРИРОДАН И ЗДРАВ МАТЕРИЈАЛ. ИСТОВРЕМЕНО ЈЕ И ОДЛИЧНА ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА ОТПОРНА НА ПОЖАР, РАЗВОЈ БАКТЕРИЈА И БУЂИ. ПАРОПРОПУСНА ЈЕ. ОНА ДИШЕ.

КРОВНА ПОКРИВКА

,,GERARD'' КРОВНИ СИСТЕМ СА ГАРАНЦИЈОМ ОД 50 ГОДИНА, ВЕШАЊЕ У 8 ТАЧАКА, ОТПОРАН НА УДАР ТОРНАДА, ОТПОРАН НА ВАТРУ, ОТПОРАН НА ГРАД ПРЕЧНИКА 90 mm, ОТПОРАН НА ЗЕМЉОТРЕС, ЈЕСТЕ САМ ВРХ У СВЕТУ КРОВНИХ ПОКРИВКИ. ЊЕГОВА ГРУБА ТЕКСТУРА ОНЕМОГУЋАВА НАГЛО КЛИЗАЊЕ СНЕГА И ЛЕДА, А ТО ПОТЕНЦИЈАЛНО НЕКОМЕ МОЖЕ СПАСИТИ ЖИВОТ. АБСОРБУЈЕ ЗВУК ТАКО ДА ЈЕ ЈЕ У КУЋИ И ОКО ЊЕ, КАДА СУ ВРЕМЕНСКЕ НЕПРИЛИКЕ, МИР И ТИШИНА.

СОЛАРНА ЕЛЕКТРАНА 7+КW

СХВАЋЕНА КАО СИМВОЛ СЛОБОДЕ И НЕЗАВИСНОСТИ ДАНАС, ПРОИЗВОДЊА ЕЛЕКТРИЧНЕ ЕНЕРГИЈЕ ЗА СОБСТВЕНЕ ПОТРЕБЕ ЈЕ ИМПЕРАТИВ. УСВОЈИЛИ СМО ТУ ИДЕЈУ. СВАКА ВИНЧАНИЦА ОПРЕМЉЕНА ЈЕ МИНИМАЛНОГ, АЛИ ДОВОЉНОГ КАПАЦИТЕТА ОД 7КW. ПО ПОТРЕБИ СНАГА БИЋЕ УВЕЋАНА. ON GRID ИЛИ OF GRID, СА БАТЕРИЈАМА ИЛИ БЕЗ, БИЋЕ ВАШ ИЗБОР. САВЕТОВАЋЕМО ДА ИЗАБЕРЕТЕ  НАЈБОЉЕ РЕШЕЊЕ ПО ДЕТЕКТОВАНИМ ВАШИМ ПОТРЕБАМА.

АУТОНОМНА КАНАЛИЗАЦИЈА

АУТОНОМНА КАНАЛИЗАЦИЈА СВОЈИМ ИНОВАНТНИМ ПРИСТУПОМ ЕКОЛОГИЈИ И ЉУДКОСТИ ПРЕМА ОКРУЖЕЊУ ДАЈЕ РЕШЕЊЕ КОЈЕ КОМПЛЕТАН САДРЖАЈ ,,СЕПТИЧКЕ ЈАМЕ'', УЗ ПОМОЋ ОДРЕЂЕНИХ СОЈЕВА БАКТЕРИЈА, РАЗЛАЖЕ БЕЗ ИКАКВИХ НЕПРИЈАТНИХ МИРИСА И ОМОГУЋАВА ДА СЕ НАЗАД У ПРИРОДУ ПУСТИ ТЕХНИЧКА ВОДА СА 98% ПРЕЧИШЋЕНОСТИ, БЕЗ ДА СЕ КАО КОД КЛАСИЧНЕ СЕПТИЧКЕ ЈАМЕ ЦЕО СИСТЕМ ПРАЗНИ НА ОДРЕЂЕНИ ВРЕМЕНСКИ ПЕРИОД, ЈЕР ЗА ТИМ НЕМА ПОТРЕБЕ, ЗБОГ БАКТЕРИЈА КОЈЕ ЦЕО САДРЖАЈ ДЕЗИНТЕГРИШУ. ПУСТИШ ВОДУ И САВЕСТ МИРНА.

ЗАШТО ДРВО ?

ЉУДСКО БИЋЕ СТВОРЕНО ЈЕ ДА ЖИВИ У САГЛАСНОСТИ СА ПРИРОДОМ СТВОРЕНОМ ПРЕ ЊЕГА. НИЈЕ СТВОРЕН ДА ЖИВИ У БЕТОНУ И ГВОЖЂУ КАО СИМУЛАЦИЈИ ФАРАДЕЈЕВОГ КАВЕЗА, ЈЕР КАВЕЗ НИЈЕ ЗА ЉУДЕ. СВАКА МАТЕРИЈА И ДУХ ВИБРИРАЈУ. НАМА ЉУДИМА, НАШЕМ ОРГАНИЗМУ, ГОДИ ВИБРАЦИЈА ДРВЕТА И КАМЕНА, ЈЕР СУ ПРИРОДНИ, А МИ ЉУДИ СМО ДЕО ЊЕ. Све ово потврђују многе научне студије. ВИНЧАНИЦА_КУЋА СА ОГЊИШТЕМ ЈЕ КУЋА КОНСТРУИСАНА ДА БУДЕ ИСКЉУЧИВО ОД МАТЕРИЈАЛА КОЈИ СУ ОД И ИЗ ПРИРОДЕ, ВИНЧАНИЦА ЈЕ ЗДРАВА КУЋА.

Play Video

-ИЗАБЕРИТЕ МУДРО-

ВИНЧАНИЦА

КУЋА СА ОГЊИШТЕМ

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО

ЗДРАВА КУЋА

ОСНОВА ВИНЧАНИЦЕ

ПОРОДИЧНИ МОДЕЛ

ДЕТАЉАН ПРИКАЗ КВАДРАТУРА

170м2 СТАМБЕНИ ПРОСТОР + 100М2 ТРЕМ

СОБЕ ЗА ДЕЦУ

ПОСТОЈЕ ДВЕ СОБЕ ЗА ДЕЦУ. СВАКА СОБА ИМА ПО 10 КВАДРАТА. ПОРЕД СЕ НАЛАЗИ WC ОД 2 КВАДРАТА (WC ШОЉА И ЛАВАБО) И КУПАТИЛО ОД 5 КВАДРАТА СА ТУШ КАБИНОМ, УМИВАОНИКОМ, WC ШОЉОМ И БИДЕОМ. ЛЕВО ПРЕДЊЕ КРИЛО ВИНЧАНИЦЕ У ПОДПУНОСТИ ПРИПАДА ДЕЦИ.

ОДАЈЕ МАЈКЕ И ОЦА

СПАВАЋА СОБА ПОВРШИНЕ 20 М2, ТОАЛЕТ 9М2 И СОБА ЗА ГАРДЕРОБУ ПРЕСТАВЉАЈУ ДЕСНО КРИЛО ВИНЧАНИЦЕ КОЈЕ ЈЕ НАМЕЊЕНО РОДИТЕЉИМА. СПАВАЋА СОБА ЈЕ ДИРЕКТНО ПОВЕЗАНА СА ТОАЛЕТОМ ТАКО ДА ЈЕ ИНТИМА ЗАГАРАНТОВАНА, А ТИМЕ И БРОЈ ДЕЦЕ У КУЋИ. 

КУХИЊА И ТРПЕЗАРИЈА

ПРОСТОР ИМА ПОВРШИНУ ОД 20 М2. КУХИЊА И ТРПЕЗАРИЈА СУ ИЗМЕЂУ СЕБЕ ОДВОЈЕНЕ ШАНКОМ КОЈИ ИМА И ПРОСТОР ЗА ШАНК СТОЛИЦЕ. СА ЈЕДНЕ СТРАНЕ СУ СВИ КУХИЊСКИ АПАРАТИ И СУДОПЕРА. СА ДРУГЕ СТРАНЕ ШАНКА ЈЕ ТРПЕЗАРИЈСКИ СТО ЗА МИНИМУМ 6 ОСОБА.

ИНТЕРНЕТ СОБА

СОБА ПРЕДВИЂЕНА  КАО ПРОСТОР ЗА КОМУНИКАЦИЈУ СА СВЕТОМ И КАО ПРОСТОР ЗА УЧЕЊЕ. УКУПНА ПОВРШИНА ЈЕ 20 М2, ДОВОЉАН ПРОСТОР ЗА ВИШЕ ОСОБА.

ТРЕМ

ВАШ ЛИЧНИ РАЈ ОД 100 М2.САСВИМ ДОВОЉНО ПРОСТОРА ДА СЕ ИНСТАЛИРА ГАРНИТУРА ЗА БОРАВАК, РОШТИЉ, ПИКАДО, СТРУЊАЧЕ ЗА ТРЕНИНГ…

ОГЊИШТЕ

ЦЕНТРАЛНИ ДЕО ВИНЧАНИЦЕ ЈЕ ОКТАГОНСКИ ПРОСТОР У ЧИЈЕМ ЦЕНТРУ ЈЕ ОГЊИШТЕ. ЕПИЦЕНТАР СВИХ ДЕШАВАЊА. КУЋНИ САБОР. УКУПНА ПОВРШИНА ЈЕ 40 М2. 

- ИЗАБЕРИТЕ МУДРО -

ВИНЧАНИЦА

КУЋА СА ОГЊИШТЕМ

ПРЕМИЈУМ

КВАЛИТЕТ

МИР ВАМ И ЗДРАВЉЕ У КУЋИ

СЛОГА И ДОГОВОР ЦИЉ ЈЕ ВИНЧАНИЦЕ

ЦЕНА

1300 / m2

кључ у руке

Израда темеља, допремање компоненти, инсталација винчанице.

+38163397457

vincanica@srbskamreza.org

-ИЗАБЕРИ МУДРО-

СРБСКА_МРЕЖА

УМРЕЖИМО СЕ

СРБИ