- СРБОН -

МОДУЛАР 25

ГРАЂЕВИНСКА ДОЗВОЛА НИЈЕ ПОТРЕБНА

ПРЕМИЈУМ

КВАЛИТЕТ

МОДУЛАР 25

статички МОЋНА И СТАБИЛНА, термички изванреднА. КРАЉИЦА МАЛОГ ПРОСТОРА.

ЗДРАВА КУЋА

ГРАЂЕВИНСКА ДОЗВОЛА НИЈЕ ПОТРЕБНА

ОСНОВА КУЋЕ ЈЕ 25 м2. Закон наше државе србије дозвољава инсталацију објеката до 25 м2 који се третирају као привремени објекти, јер могу бити премештени на другу локацију и за такве објекте није потребна грађевинска дозвола

КУЋА ПРЕМИЈУМ КВАЛИТЕТА

СВЕ КОМПОНЕНТЕ И ЕЛЕМЕНТИ МОДУЛАРНИХ КУЋА ВРХУНСКОГ СУ КВАЛИТЕТА

ЛАМЕЛИРАНА констукција

 СТУБОВИ И ГРЕДЕ СУ ОД ЛАМЕЛИРАНОГ ДРВЕТА ДИМЕНЗИЈА. ЛАМЕЛИРАНО ДРВО, ЈЕСТЕ ВИШЕСЛОЈНО ДРВО СПОЈЕНО ОД ПАЖЉИВО ОДАБРАНИХ КОМАДА. ЛАМИНИРАЊЕ ОМОГУЋАВА КОНСТРУКЦИЈИ ДА И КРОЗ 1000 ГОДИНА ОСТАНЕ НА ПОЧЕТНИМ ПОЗИЦИЈАМА. НЕМА МОГУЋНОСТ КРИВЉЕЊА И УВИЈАЊА, А НАЧИН СПАЈАЈАЊА И ВЕЗИВАЊА ГАРАНТУЈУ МАКСИМАЛНУ НОСИВОСТ И СТАБИЛНОСТ. КОМПЛЕТНА КОНСТРУКЦИЈА ЈЕ ЗАШТИЋЕНА ОД СВЕГА ВРХУНСКИМ УЉИМА.

ТЕРМИКА/КАМЕНА ВУНА 100mm

ТЕРМОИЗОЛАЦИЈА ОД КАМЕНЕ ВУНЕ ДЕБЉИНЕ 10 Cm ОМОГУЋАВА ДА КРАЉИЦА 34 МОЖЕ БИТИ ИНСТАЛИРАНА У НАЈВЕЋИМ ДУБИНАМА  СИБИРА ИЛИ САХАРЕ. ТЕРМИКА СЕ ИНСТАЛИРА У ЗИДОВЕ, ПОД И КРОВ, ЧИМЕ ОСТВАРУЈЕМО ТОТАЛНУ ТЕРМИЧКУ ОКЛОПЉЕНОСТ КУЋЕ. КАМЕНА ВУНА ЈЕ ПРИРОДАН И ЗДРАВ МАТЕРИЈАЛ. ИСТОВРЕМЕНО ЈЕ И ОДЛИЧНА ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА, НЕЗАПАЉИВА, РАЗВОЈ БАКТЕРИЈА И БУЂИ ЈЕ НЕМОГУЋ. ПАРОПРОПУСНА ЈЕ. ОНА ДИШЕ.

ИНСТАЛАЦИЈЕ

НАШЕ МОДУЛАРНЕ КУЋЕ У ПОТПУНОСТИ СУ ОПРЕМЉЕНЕ СВИМ ПОТРЕБНИМ ИНСТАЛАЦИЈАМА: СТРУЈА, ВОДА, КАНАЛИЗАЦИЈА, ОСВЕТЉЕЊЕ. НАКОН ПОСТАВЉАЊА КУЋЕ НА ПРЕДВИЂЕНУ ПОЗИЦИЈУ ВАШЕ ЈЕ ДА САМО УБАЦИТЕ НАМЕШТЕЈ.

ДОДАТНА ОПРЕМА

АУТОНОМНА КАНАЛИЗАЦИЈА

АУТОНОМНА КАНАЛИЗАЦИЈА СВОЈИМ ИНОВАНТНИМ ПРИСТУПОМ ЕКОЛОГИЈИ И ЉУДКОСТИ ПРЕМА ОКРУЖЕЊУ ДАЈЕ РЕШЕЊЕ КОЈЕ КОМПЛЕТАН САДРЖАЈ ,,СЕПТИЧКЕ ЈАМЕ'', УЗ ПОМОЋ ОДРЕЂЕНИХ СОЈЕВА БАКТЕРИЈА, РАЗЛАЖЕ БЕЗ ИКАКВИХ НЕПРИЈАТНИХ МИРИСА И ОМОГУЋАВА ДА СЕ НАЗАД У ПРИРОДУ ПУСТИ ТЕХНИЧКА ВОДА СА 98% ПРЕЧИШЋЕНОСТИ, БЕЗ ДА СЕ КАО КОД КЛАСИЧНЕ СЕПТИЧКЕ ЈАМЕ ЦЕО СИСТЕМ ПРАЗНИ НА ОДРЕЂЕНИ ВРЕМЕНСКИ ПЕРИОД, ЈЕР ЗА ТИМ НЕМА ПОТРЕБЕ, ЗБОГ БАКТЕРИЈА КОЈЕ ЦЕО САДРЖАЈ ДЕЗИНТЕГРИШУ. ПУСТИШ ВОДУ И САВЕСТ МИРНА.

СОЛАРНА ЕЛЕКТРАНА 3,5+КW

соларна електрана СХВАЋЕНА КАО СИМВОЛ СЛОБОДЕ И НЕЗАВИСНОСТИ ДАНАС, ПРОИЗВОДЊА ЕЛЕКТРИЧНЕ ЕНЕРГИЈЕ ЗА СОПСТВЕНЕ ПОТРЕБЕ ЈЕ ИМПЕРАТИВ. УСВОЈИЛИ СМО ТУ ИДЕЈУ. НАШЕ МОДУЛАРНЕ КУЋЕ ОПРЕМЉЕНА МОГУ БИТИ ОПРЕМЉЕНЕ МИНИМАЛНИМ, АЛИ ДОВОЉНИМ КАПАЦИТЕТОМ ОД 3,5КW. ПО ПОТРЕБИ СНАГА БИЋЕ СОЛАРНЕ ЕЛЕКТРАНЕ МОЖЕ БИТИ УВЕЋАНА. ON GRID ИЛИ OF GRID, СА БАТЕРИЈАМА ИЛИ БЕЗ, БИЋЕ ВАШ ИЗБОР. САВЕТОВАЋЕМО ДА ИЗАБЕРЕТЕ НАЈБОЉЕ РЕШЕЊЕ ПО ДЕТЕКТОВАНИМ ВАШИМ ПОТРЕБАМА.САМОСТАЛНА ПРОИЗВОДЊА ЕЛЕКТРИЧНЕ ЕНЕРГИЈЕ ЈЕ МУДАР ИЗБОР.

КВАДРАТУРА

МОДУЛАР 25

25м2 СТАМБЕНИ ПРОСТОР

ЦЕНА

750 / m2

кључ у руке

+38163397457

vincanica@srbskamreza.org

МИР ВАМ И ЗДРАВЉЕ У КУЋИ

-ИЗАБЕРИ МУДРО-

СРБСКА_МРЕЖА

УМРЕЖИМО СЕ

СРБИ