- ИЗАБЕРИТЕ МУДРО -

ВИНЧАНИЦА

ДОМ ЗА СТАРЕ

ПРЕМИЈУМ

КВАЛИТЕТ

ПАЛАТА У ШУМИ

статички МОЋАН И СТАБИЛАН, термички изванредАН, енергетски независТАН, еколошки савршен, ПРОСТРАН И КОМФОРАН.

ПРЕМИЈУМ КВАЛИТЕТ

ДОМ ЗА СТАРЕ ПРЕМИЈУМ КВАЛИТЕТА

СВЕ КОМПОНЕНТЕ И ЕЛЕМЕНТИ ВИНЧАНИЦЕ  ВРХУНСКОГ СУ КВАЛИТЕТА

ЛАМЕЛИРАНА констукција

 СТУБОВИ И ГРЕДЕ СУ ОД ЛАМЕЛИРАНОГ ДРВЕТА ДИМЕНЗИЈА 20 х 20 Cm. ЛАМЕЛИРАНО ДРВО, ЈЕСТЕ ВИШЕСЛОЈНО ДРВО СПОЈЕНО ОД ПАЖЉИВО ОДАБРАНИХ КОМАДА. ЛАМИНИРАЊЕ ОМОГУЋАВА КОНСТРУКЦИЈИ ДА И КРОЗ 1000 ГОДИНА ОСТАНЕ НА ПОЧЕТНИМ ПОЗИЦИЈАМА. НЕМА МОГУЋНОСТ КРИВЉЕЊА И УВИЈАЊА, А САМЕ ДИМЕНЗИЈЕ 20 х 20 Cm ГАРАНТУЈУ МАКСИМАЛНУ НОСИВОСТ И СТАБИЛНОСТ.

ПОДНО ГРЕЈАЊЕ/ХЛАЂЕЊЕ

 ,,REHAU'' НЕМАЧКИ СИСТЕМ ПОДНОГ ГРЕЈАЊА ХЛАЂЕЊА У КОМБИНАЦИЈИ СА ЈАПАНСКОМ ТОПЛОТНОМ ПУМПОМ ,,DAIKIN ALTHERMA'' ЈАЧИНЕ 11KW ОБЕЗБЕЂУЈЕ МАКСИМАЛНУ УДОБНОСТ И АУТОНОМИЈУ ЖИВЉЕЊА. СИГУРНОСТ И ПОУЗДАНОСТ СУ ПРИОРИТЕТИ ОВИХ КОМПАНИЈА. ЗАБОРАВИТЕ НА ОГРЕВНО ДРВО, ПЕЛЕТ, ГАС И СЛ. ОВОМ КОМБИНАЦИЈОМ ДОБИЈАТЕ ГРЕЈАЊЕ И ХЛАЂЕЊЕ НЕЗАВИСНО ОД СИСТЕМА.

ПРОЗОРИ ПОЛАР КЛАСЕ

ПРОЗОРИ ПОЛАР КЛАСЕ ДЕБЉИНЕ ПРОФИЛА 120mm У КОМБИНАЦИЈИ: ЛАМЕЛИРАНИ СИБИРСКИ БОР УНУТРА И АЛУМИНИЈУМ СПОЉА, СА ТРОСЛОЈНИМ НИСКОЕМИСИОНИМ СТАКЛОМ ПУЊЕНИМ АРГОНОМ У ТЕРМОПАН ПАКЕТУ СА СИГУРНОСНИМ  МУЛТИЛОК ОКОВИМА КОМПАНИЈЕ ,,MACO'' ДАЈУ БУКВАЛНО ВЕЧНОСТ У ТРАЈАЊУ СА СТОПРОЦЕНТНИМ ДИХТОВАЊЕМ И ЕКСПОАТАЦИЈОМ У ЕКСТРЕМНИМ УСЛОВИМА.

ТЕРМИКА/КАМЕНА ВУНА 120mm

ТЕРМОИЗОЛАЦИЈА ОД КАМЕНЕ ВУНЕ ДЕБЉИНЕ 12 Cm ОМОГУЋАВА ДА ВИНЧАНИЦА МОЖЕ БИТИ ИНСТАЛИРАНА У НАЈВЕЋИМ ДУБИНАМА  СИБИРА ИЛИ САХАРЕ. ТЕРМИКА СЕ ИНСТАЛИРА И У ЗИДОВЕ И У КРОВ. ТИМЕ ДОБИЈАМО ПОДПУНУ ТЕРМИЧКУ ОКЛОПЉЕНОСТ КУЋЕ. КАМЕНА ВУНА ЈЕ ПРИРОДАН И ЗДРАВ МАТЕРИЈАЛ. ИСТОВРЕМЕНО ЈЕ И ОДЛИЧНА ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА ОТПОРНА НА ПОЖАР, РАЗВОЈ БАКТЕРИЈА И БУЂИ. ПАРОПРОПУСНА ЈЕ. ОНА ДИШЕ.

КРОВНА ПОКРИВКА

,,GERARD'' КРОВНИ СИСТЕМ СА ГАРАНЦИЈОМ ОД 50 ГОДИНА, ВЕШАЊЕ У 8 ТАЧАКА, ОТПОРАН НА УДАР ТОРНАДА, ОТПОРАН НА ВАТРУ, ОТПОРАН НА ГРАД ПРЕЧНИКА 90 mm, ОТПОРАН НА ЗЕМЉОТРЕС, ЈЕСТЕ САМ ВРХ У СВЕТУ КРОВНИХ ПОКРИВКИ. ЊЕГОВА ГРУБА ТЕКСТУРА ОНЕМОГУЋАВА НАГЛО КЛИЗАЊЕ СНЕГА И ЛЕДА, А ТО ПОТЕНЦИЈАЛНО НЕКОМЕ МОЖЕ СПАСИТИ ЖИВОТ. АБСОРБУЈЕ ЗВУК ТАКО ДА ЈЕ ЈЕ У КУЋИ И ОКО ЊЕ, КАДА СУ ВРЕМЕНСКЕ НЕПРИЛИКЕ, МИР И ТИШИНА.

СОЛАРНА ЕЛЕКТРАНА 15КW

СХВАЋЕНА КАО СИМВОЛ СЛОБОДЕ И НЕЗАВИСНОСТИ ДАНАС, ПРОИЗВОДЊА ЕЛЕКТРИЧНЕ ЕНЕРГИЈЕ ЗА СОБСТВЕНЕ ПОТРЕБЕ ЈЕ ИМПЕРАТИВ. УСВОЈИЛИ СМО ТУ ИДЕЈУ. СВАКА ВИНЧАНИЦА ОПРЕМЉЕНА ЈЕ МИНИМАЛНОГ, АЛИ ДОВОЉНОГ КАПАЦИТЕТА ОД 7КW. ПО ПОТРЕБИ СНАГА БИЋЕ УВЕЋАНА. ON GRID ИЛИ OF GRID, СА БАТЕРИЈАМА ИЛИ БЕЗ, БИЋЕ ВАШ ИЗБОР. САВЕТОВАЋЕМО ДА ИЗАБЕРЕТЕ НАЈБОЉЕ РЕШЕЊЕ ПО ДЕТЕКТОВАНИМ ВАШИМ ПОТРЕБАМА.

АУТОНОМНА КАНАЛИЗАЦИЈА

АУТОНОМНА КАНАЛИЗАЦИЈА СВОЈИМ ИНОВАНТНИМ ПРИСТУПОМ ЕКОЛОГИЈИ И ЉУДКОСТИ ПРЕМА ОКРУЖЕЊУ ДАЈЕ РЕШЕЊЕ КОЈЕ КОМПЛЕТАН САДРЖАЈ ,,СЕПТИЧКЕ ЈАМЕ'', УЗ ПОМОЋ ОДРЕЂЕНИХ СОЈЕВА БАКТЕРИЈА, РАЗЛАЖЕ БЕЗ ИКАКВИХ НЕПРИЈАТНИХ МИРИСА И ОМОГУЋАВА ДА СЕ НАЗАД У ПРИРОДУ ПУСТИ ТЕХНИЧКА ВОДА СА 98% ПРЕЧИШЋЕНОСТИ, БЕЗ ДА СЕ КАО КОД КЛАСИЧНЕ СЕПТИЧКЕ ЈАМЕ ЦЕО СИСТЕМ ПРАЗНИ НА ОДРЕЂЕНИ ВРЕМЕНСКИ ПЕРИОД, ЈЕР ЗА ТИМ НЕМА ПОТРЕБЕ, ЗБОГ БАКТЕРИЈА КОЈЕ ЦЕО САДРЖАЈ ДЕЗИНТЕГРИШУ. ПУСТИШ ВОДУ И САВЕСТ МИРНА.

ЗАШТО ДРВО ?

ЈЕДОСТАВАН ЈЕ ОДГОВОР. ЉУДСКО БИЋЕ СТВОРЕНО ЈЕ ДА ЖИВИ У САГЛАСНОСТИ СА ПРИРОДОМ СТВОРЕНОМ ПРЕ ЊЕГА  И ДА ГОСПОДАРИ ЊОМЕ. НИЈЕ СТВОРЕН ДА ЖИВИ У БЕТОНУ И ГВОЖЂУ КАО СИМУЛАЦИЈИ ФАРАДЕЈЕВОГ КАВЕЗА, ЈЕР КАВЕЗ НИЈЕ ЗА ЉУДЕ. СВАКА МАТЕРИЈА И ДУХ ВИБРИРАЈУ. НАМА ЉУДИМА ГОДИ ВИБРАЦИЈА ДРВЕТА И КАМЕНА, ЈЕР СУ ПРИРОДНИ, А МИ ЉУДИ СМО ДЕО ЊЕ. ВИНЧАНИЦА_КУЋА СА ОГЊИШТЕМ ЈЕ КУЋА КОНСТРУИСАНА ДА БУДЕ ИСКЉУЧИВО ОД МАТЕРИЈАЛА КОЈИ СУ ОД И ИЗ ПРИРОДЕ, а све ово потврђују многе научне студије. ЗДРАВА КУЋА.

Play Video

-ИЗАБЕРИТЕ МУДРО-

ВИНЧАНИЦА

КУЋА СА ОГЊИШТЕМ

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО

- ИЗАБЕРИТЕ МУДРО -

ВИНЧАНИЦА

ДОМ СА ОГЊИШТЕМ

ПРЕМИЈУМ

КВАЛИТЕТ

МИР ВАМ И ЗДРАВЉЕ У КУЋИ

СЛОГА И ДОГОВОР ЦИЉ ЈЕ ВИНЧАНИЦЕ

-ГРАТИС-

ОГЊИШТЕ

ДОБИЈАТЕ БЕСПЛАТНО

ОГЊИШТЕ СА КОМПЛЕТНИМ НАМЕШТАЈЕМ ОКО ЊЕГА ДОБИЈАТЕ БЕСПЛАТНО. АРХИТЕКТОНСКИ ПРОЈЕКАТ ПОТРЕБАН ЗА ГРАЂЕВИНСКУ ДОЗВОЛУ ДОМА ЗА СТАРЕ УРАЧУНАТ ЈЕ У ЦЕНУ.

- 12 СОБА -

ВИНЧАНИЦА

МОДЕЛ ДОМ

ЗА СТАРЕ

440М2

12 СОБА

ПАЛАТА У ШУМИ

ДОМ ЗА СТАРЕ ПРЕМИЈУМ КВАЛИТЕТА

ЛАМЕРИРАНА КОНСТРУКЦИЈА

REHAU ПОДНО ГРЕЈАЊЕ/ХЛАЂЕЊЕ

ПРОЗОРИ ПОЛАР КВАЛИТЕТА

ТЕРМИКА: КАМЕНА ВУНА 120ММ

GERARD КРОВ СА 50 ГОДИНА ГАРАНЦИЈЕ

СОЛАРНА ЕЛЕКТРАНА15KW

АУТОНОМНА КАНАЛИЗАЦИЈА

ТОПЛОТНЕ ПУМПЕ 2 Х 11KW

ЕНЕРГЕТСКИ НЕЗАВИСАН

12 СОБА Х 20М2

(МОГУЋА ЈЕ ПРОМЕНА У ДОГОВОРУ СА ИНВЕСТИТОРОМ)

СВАКА СОБА ИМА ЗАСЕБНО КУПАТИЛО

ОГЊИШТЕ 40М2 (ЦЕНТРАЛНА ПРОСТОРИЈА)

КУХИЊА И ТРПЕЗАРИЈА 20М2

ИНТЕРНЕТ САЛА 20М2

ТРЕМ 100М2

У ЦЕНУ ЈЕ УКЉУЧЕНО:

АРХИТЕКТОНСКИ ПРОЈЕКАТ

ПРИПРЕМА И ИЗРАДА ТЕМЕЉА

ИЗРАДА ХИДРОИЗОЛАЦИЈЕ

ИНСТАЛАЦИЈА КОНСТРУКЦИЈЕ

ИНСТАЛАЦИЈА ПОДНОГ ГРЕЈАЊА

ИНСТАЛАЦИЈА ТЕРМИКЕ И ЗИДОВА

УГРАДЊА ВРАТА И ПРОЗОРА

ВОДА И КАНАЛИЗАЦИЈА

ЕЛЕКТРИЧНА ИНСТАЛАЦИЈА

ИНСТАЛАЦИЈА КРОВА И ОЛУКА

ИНСТАЛАЦИЈА СОЛАРНЕ ЕЛЕКТРАНЕ

ИНСТАЛАЦИЈА ТОПЛОТНИХ ПУМПИ

УГРАДЊА УЛАЗНИХ ВРАТА

ИНСТАЛАЦИЈА ФАСАДНОГ КАМЕНА

ИНСТАЛАЦИЈА ОГЊИШТА

ЦЕНА

1450 / m2

кључ у руке

+38163397457

vincanica@srbskamreza.org

-ИЗАБЕРИ МУДРО-

СРБСКА_МРЕЖА

УМРЕЖИМО СЕ

СРБИ